Aanbod

Wij zijn geregistreerde mediators bij de Mediatorsfederatie Nederland (MfN). We doen mediations in Utrecht, Amsterdam en omgeving en in overleg ook elders in het land. Dat doen we vaak samen, maar soms alleen of in samenwerking met iemand uit ons brede netwerk van ervaren mediators. Zo hebben wij een nauwe samenwerking met Monique van der Zouw in Haarlem, Désirée Looten in Den Haag, Paulien Defoer in Amsterdam en Gonny Feenstra in Apeldoorn We werken ook in het Engels.

Mediation in Jeugdrechtzaken:

  • Jeugdhulp en onderwijs: bijvoorbeeld bij conflicten van jongeren met ouders, of (gezins)voogden, jeugdhulpinstellingen, scholen en gemeenten
  • Familierecht, waaronder omgangsrecht
  • Jeugdstrafrecht: waaronder conflicten met politie en justitie en bij verdenking van een strafbaar feit
  • Buurtconflicten: burenruzies en overlast
  • Groepsbemiddeling: in zaken waar meer mensen om een jongere heen betrokken zijn en kunnen meewerken aan een oplossing

Trainingen aan professionals

We maken deel uit van de Restorative Justice Academy (RJA) en kunnen van daaruit op maat open en in company trainingen bieden. Bijvoorbeeld over herstelrecht, mediation in jeugdrechtzaken en herstelgericht werken in justitiële jeugdinrichtingen.

Kosten

Een kennismakingsgesprek is kosteloos. Vervolgens werken we met een uurtarief of met een pakketprijs. Over de kosten van een mediation maken we op maat afspraken.